Världens mysigaste helg

Skrivet 2012-03-04 Klockan 17:59:17

Hejsan!
Jag har haft världens bästa helg!
Det började i fredags då jag satt 4,5 timmar och väntade på Marcus i skolan, sen slutade han till slut och då drog vi till Skövde där vi käkade after work mat på Husaren. Fy satan vad gott det var! Sedan drog vi på bio, vi så "This means war" den var bra faktiskt. :)
Sedan åkte vi hem till honom efter bion och mös och somnade hyfsat tidigt.
Dagen efter åkte vi med moppe till sjön där vi satt längst ut på några stenar i sjön. Det var helt tyst och solen lös över hela sjön och platsen vi var. Vi lyssnade på musik och bara låg där och njöt av lugnet. Det känns verkligen att det börjar bli vår nu. Jag satt utan jacka utan att frysa liksom, det var otroligt skönt!
Sedan drog vi hem till honom där vi käkade grillat, yummie! Och på kvällen drog vi till hans polare och kollade på melodifestivalen. Efter det åkte vi till sjön med hans kompisar där det var lite folk, och en brasa. Det var allmänt mysigt bara. Att vara ute i skogen/sjön och känna ro liksom. Med sköna människor och världens finaste Marcus.

Idag har vi inte gjort så himla mycket, vi var på innebandymatch i Stöpen. Aldrig varit på det förut så det var kul! Sen åkte vi hem till Marcus igen och käkade och sköt sedan med luftgevär! Jag träffade faktiskt en av burkarna vi försökte träffa. Kände mig rätt grym faktiskt. Haha.
Sen körde han mig till Bussen och nu är jag hemma. Jag är helt slut typ. Ska ta en skön, efterlängtad dusch och bara lägga mig och tänka på allt bra som finns i mitt liv just nu.<3Skriv något snällt

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se