Invandrare får körkort gratis

Skrivet 2012-02-22 Klockan 20:47:40

Haha alltså okej.. Detta med att invandrare ska få körkorten gratis.. Vilket jäääävla liv det blev pga detta.. 
Svenskar: Jäävla blattar, varför ska de få sina körkort medans vi måste betala för det?
Invandrare: Jävla svennar, Det är ju jättebra att vi får körkort så vi kan ta oss någonstans i livet.
För det första är det väl skitbra för invandrarna att de får sina körkort. Men vafan, är det inte liiiite till överdrift att de ska få körkort gratis från skattebetalare? Liksom jag menar VARFÖR? Det är ju faktiskt inte vårat problem heller att det inte finns jobb? Det är inte bara invandrare som har svårt att skaffa jobb eller? Det är exakt lika svårt för svenskar att skaffa ett jobb liksom. Det som krävs är en utbildning, men det kan väl invandrare få istället? Gratis utbildning? Det är väl bättre? De blir ju inte bättre i ett yrke bara för de har körkort. 

Och för det andra, alltså varför ska folk börja whina om detta på facebook? Liksom det är verkligen typ verbala skott mot varandra där har jag läst. Svenskarna skriver att blattar inte förtjänar det. Medans invandrare säger att vi svenskar är dumma i huvudet som tycker så? Men jag tror inte att invandrarna skulle tycka det var kul om vi kom till deras hemland och fick saker gratis pga att de jobbar, sliter och betalar skatt. Rätta mig om jag har fel?
Tänker inte direkt göra en big deal av detta, men ni förstår vad jag menar?
Sluta whina och var glad för deras skull.. Eller något..


Skriv något snällt
Postat av: Anonym

Skrivet 2012-02-22 Klockan 20:54:08
finns väldigt många "blattar" som jobbar arslet av sig och sliter som djur och sen får dom höra, " ah blattarna kommer hit och tar över våra jobb" :s för blir dom sura när dom inte jobbar sen när dom gör det då har dom tydliigen tagit en annans jobb...

URL: http://dajanaramic.blogg.se/

Postat av: Mary Jane

Skrivet 2012-02-22 Klockan 21:09:16
Alltså, sånt här blir jag faktiskt förbannad över.

Jag är en SANN invandrare. Jag har flyttat hit från ett annat land.

Jag har altid fått klara mig själv, kirrat körkort vid 18-års ålder och gjort allt som sig bör.

Vill man ha körkort är det väl bara att prioritera körkort och se till att man får det.Förvisso är det bra att de behövliga får hjälp med körkort, men det finns BÄTTRE sätt att spendera pengarna på. T. ex kostnadsfri utbildning till de behövliga, svensk som osvensk. DET måste väl ändå ge fler arbetsmöjligheter, om man är högre bildad.Och sen så ser jag hellre att mina skattepengar går till att förbättra skolverksamheten så att mina barn får bästa möjliga förutsättningar inför deras framtid..

URL: http://mscortez.blogg.se/

Postat av: en så-kallad blatte

Skrivet 2012-02-25 Klockan 14:16:02
Snälla, sluta med detta,, det är inte vi "Blattar" som bestämde att bara blattar ska få gratis körkort!! det esveriges regering som bestämde det eller ahh.. tror det var det som bestämde det, men i alla fall , jag är inte förr eller emot detta.. själv är jag en "Blatte" som är 18 år, som har bott i sverige i ca 2, och som drömmer att ha ett körkort såsom mina andra kompisar "svenskar" drömmer att få det, men skillnaden mellan oss är att jag inte får tillräckligt pengar för att spara några för körkort, + mina föräldrar har as bra utbildning ( en av dom är doktor i fysik och den andra är ju matte lärare) och kan jätte bra svenska, och båda har skaffat sig körkort sedan ett och ett halvt år sen, men dom fick fortfarande inga jobb,

i alla fall, vad jag tänker säga är: vfr just ska vara gratis just för invandrare vfr inte för alla som bor i sverige.. jag menar att det finns as många svenskar som är på ålder mellan 18-27 och har fortfarande inte skaffat sig körkort... jag har mycket och säga men jag orkar inte skriva mer xD men jag vill säga att jag är mer emot detta beslut än vad jag är förr det!!

MVH


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se