Studenten.

Skrivet 2013-04-22 Klockan 19:16:28

Åh, sitter och tittar tillbaka på bilder från förra sommaren. STUDENTEN. 
Kommer ihåg att innan studenten hade jag värsta jävla ångesten. Ville inte ta studenten, ville inte bli vuxen, ville inte flytta hemifrån, ville inte jobba, ville ingenting. Jag var rädd. Rädd för allt. Jag tyckte att studenten var lika med ett stort steg mot döden. Att jag skulle vakna upp dagen efter och må skit. (Inte på grund av bakfylla) Haha. 
Men det gjorde jag inte. Det kändes ju som en helt vanlig dag bara att jag låg i sängen med min nya iphone, lite extra pengar, smycken och lite annat. Men mer än så var det inte. Man tänkte bara: Jaha, och nu då?
Gymnasietiden gick så sjukt snabbt, det hade varit ett av de bästa året i mitt liv. Vi åkte till Stockholm med klassen, satte upp en slutproduktion med 10 föreställningar, festade, umgicks och levde livet. Trots att stress för att hinna bli klara med allt innan studenten.. Studenten.. Ja det är nog en av de viktigaste dagarna i livet för många. Man slipper skolan. 

MEN studentdagen var så jävla rolig. Att åka runt på ett flak med hög musik och dricka alkohol utan att någon bryr sig var ju livet. Alla stod på gatorna och tittade på alla oss studenter. Sedan hem och äta god mat, dricka, dra till Olstorp och festa. Sen var det över. Men det var en riktigt bra dag som tog slut allt för fort.
 
 
 
Och nu i sommar, då är det min bror som tar studenten. <3 Känns som igår när vi var små och sprang o jagade varandra och bråkade om precis allting. 
 
 


Skriv något snällt

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se