Lite saker som hänt

Skrivet 2012-10-11 Klockan 12:22:25

Hejsan!
Var sjukt längesen jag skrev här asso.. Men fick lust att göra det nu. Inte hänt så jävla mycket sen jag skrev senast kanske..
  • Jag har tagit studenten
  • Min bästa vän har flyttat till Piteå
  • Är arbetslös
  • Jag har fyllt 20.
  • Slutar röka.
Ja det är väl det som hänt. Eller ja.. Har väl hänt en hel del annat också men det är inte direkt någon big deal.
Japp, jag har tagit studenten. Det var kul som fan men saknar min klass en hel del. Det suger också att vara arbetslös, fattig och inte ha ett skit att göra om dagarna typ. Eller jag ska inte klaga! Jag har ju min underbara pojkvän som alltid är vid min sida.
En tråkig sak är ju också att min allra bästa vän Antonia har flyttat långt som ini helvete bort. Vi har inte träffats på skitlänge vilket är otroligt tråkigt och jag saknar henne så det gör ont på riktigt.
MEN vi pratar en hel del genom skype osv så det får duga.
Jag fyllde nyss 20 också! Det har varit en awesome tid. Vi hade fest här i fredags. Blev liiiite för mycket vin och jag stod och dansade i flera timmar, så hade värsta träningsvärken dagen efter haha. Men otroligt kul var det och det tror jag dom flesta tyckte. Kan lägga upp bilder från festen så småningom och berätta lite mer :)
 
Och som sagt.. Detta har varit en otroligt tuff vecka! Jag slutade röka i måndags. Det är skittufft alltså. Mitt humör har pendlat mer än någonsin typ.Det är helt sjukt hur mycket cigaretter påverkar en. Det är ren jävla skit egentligen. Men efter att ha rökt i några år så blir det en väldigt konstig känsla att inte få gå ut och röka på morgonen eller efter man ätit.
Men det är positivt helt klart att sluta! Kommer ju få massor av pengar över och jag slipper bli sjuk och ful när jag blir äldre.
 
Juste! Jag har blivit rödhårig också. Läckert.


Skriv något snällt

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se