Tuttpiercing

Skrivet 2012-03-06 Klockan 16:36:58

Alltså åååh..
Min jävla piercing i bröstvårtan är inte så skön.. Den är lite smått infekterad för är sjukt dålig på att sköta om den. Måste skärpa mig! Vill ju ha kvar den liksom eftersom jag älskar den! Men lite jobbigt att tänka på att tvätta den ordentligt varje dag. Och tänkte ta ut den ett tag eftersom det gör så jävla ont när folk kommer emot den när man är ute på fest.. Okej det lät fel, folk tar inte på mina bröst.. Men när man dansar så kommer folk emot med armbågar och grejer och så när man är full och vinglar runt så kommer man emot överallt.. Haha. Illa!
Men jag ska kämpa för att skiten ska läka, för det är sjukt snyggt!
Jag har haft massa piercingar; två i naveln, i ögonbrynet, läpparna (tagit flera gånger på dom ställena) och nu i bröstvårtan.. Ingen har läkt. Så hoppas som fan att denna gör det. Enda som jag trivts med.

Jag är egentligen mer för tatueringar, har typ 10 stycken tror jag. <3


Skriv något snällt
Postat av: Sara

Skrivet 2012-03-08 Klockan 20:27:41
Haha, min kusin blev tvungen att ta ur sin piercing i bröstet pga saker som hände på fyllan och hon fastnade överallt när den läkt. Det var väl iofs pga att hon inte köpte en mindre stav också men ja. Det sluade inte så bra för henne i varje fall :)

URL: http://sarahelenaemiliaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se