Musik musik musik.

Skrivet 2012-03-04 Klockan 20:16:11

Tänkte länka några av de artister/grupper som jag tycker är bäst.
Mer reggae åt folket! Kapten Röd ! Kommer alltid vara nummer 1 för mig. Hans musik har hjälpt mig så otroligt mycket. Lyssnat på han sedan dag 1. Och han har världens bästa liveband! Så de så!

Jeepstarr! Hans texter är så sanna.


Kultiration så klart! Detta band är så jääävla bra! Så sjukt melodiösa låtar och jag kan sitta i flera timmar och bara lyssna utan att tänka på något annat typ. Big love <3Jr Eric! Stila i frid. <3 Hans musik kommer för evigt leva kvar.Governor Andy. Första låten jag hörde var "Bonus på kortet". Typ en sommar för aslänge sen. Så jävla bra är han!


Syster sol, Sveriges snyggaste och tuffaste brud. En av mina förebilder kan jag säga!Ras Cricket. Har lyssnat på hans musik så sjukt länge. Ungefär lika länge som jag lyssnat på Kapten Röd. Han har en väldigt stark plats i mitt hjärta. Damian Marley. Han är kung!Julian Marley. Alla marleys är bra marleys så att säga!Roffe Ruff, hans texter är helt sjuka. En av de bästa låtskrivare jag vet. Denna låt är min favorit. Älskar den och jag känner igen mig så tydligt i denna. <3 Betyder mycket!


Sean Kingston. Honom lyssnade jag på sjukt mycket förr framför allt. Men han är sjukt skön. Man blir så glad av hans låtar och hans röst biggar upp humöret något enormt! BIG love <3Helt off! Jävla bra alltså! Bra shit! 

Ett litet smakprov av det jag ägnar mina musiktimmar åt. :)


Skriv något snällt

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se