Ett virrigt inlägg

Skrivet 2012-03-14 Klockan 21:53:38

Just nu vill jag ha körkort och en bil.. Jag vill åka iväg någonstans, ensam just nu och bara tänka på allt. Både på det positiva och negativa saker. Lyssna på jättehög musik och bara vara typ.
Ställa bilen någonstans och ligga uppe på den och bara kolla upp på himmelen. Unda vad som finns där ute, finns det en bättre värld utan orättvisor, krig, ångest osv? Hade varit skönt..

Jag vill inte ta studenten.. Eller jo det vill jag. Känns som det kommer bli sjukt kul. Men sen då? Arbetslös, inga pengar eller något. Arbetsförnedringen är ju värdelöst också. Man måste ju ha en utbildning för allt nu för tiden. Vilket jag inte har..
Men en sak är jag säker på. Jag vill flytta till Göteborg. Hur det kommer bli med det får vi väl se. Måste först och främst komma in på en utbildning, hitta något litet jobb så man kan tjäna lite pengar och hitta en lägenhet där.
Jag försöker skapa mål. Just nu ser jag mig själv om 10 år, då är jag fan 30 bast.. Herrejävlar i helvetet vad gammalt... USH! Fan vad ångest jag fick nu.. Aja, först ska jag leva klart. Åka utomlands, festa, ta vara på det jag har osv.
Jag vill även jobba med något inom vård av människor på något sätt. Psyk eller fängelse helst. Det verkar som ett givande och roligt jobb.
Jag vill bo med min pojkvän. Man vet aldrig vad som händer i framtiden och det är inget man ska planera redan. Men just nu hade jag gärna velat bo med Marcus även fast vi inte varit tillsammans länge. Men jag mår bra med honom. Han biggar alltid upp mitt humör och får mig på rätt bana igen. <3 Han är underbar.
Skriv något snällt

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se