Bakis.

Skrivet 2012-03-01 Klockan 15:26:20

Hejsan.
Fyfan säger jag vilken dag. Jag är så sjukt jävla bakfull så det inte är sant. Mådde illa redan i morse och när jag sedan var i skolan var det att gå in och krama toaletten lite. Haha.
Sov även bara 2 timmar typ i natt så jag är helt slut plus att vi ska på teater i Skövde idag.. Jag funderar på att strunta i det för jag kan knappt hålla ögonen öppna så det känns liiiite onödigt att åka dit när man ändå kommer missa föreställningen pga att jag sover liksom. 
För övrigt så var det jävligt kul igår! Fyfan vad jag dansade, njöt av kvällen och kompisar och Marcus. Allt kändes perfekt! Det var sjukt mycket folk ute vilket var riktigt roligt. Jag blev även lagom full. Eller? haha. Nej men jag brukar sköta mig när jag dricker. Förutom att jag alltid får snefylla, men det fick jag faktiskt inte igår otroligt nog! Haha.
Nu har jag ett annat problem: min mobil har slutat funka och så har jag bytt och har ingens nummer på telefonen nu. Så kan inte smsa med någon. Sugit liv.. Måste vänta på att alla smsar mig liksom, haha!
Men aah, nu ska jag försöka bestämma om jag orkar åka till Skövde idag eller inte, jag tycker inte att man ska bli tvingad till det eftersom det är kvällstid. Ja, det hade varit kul att se men jag vill inte missa den bara för jag sover liksom. Plus att jag mår jävligt dåligt faktiskt..

OCH vi fick reda på våran slutproduktion idag. Tänker inte säga vad den heter eller vad den handlar om ännu ;) det får vara hemligt. Men kan säga att det verkar helt perfekt! Kommer bli så jävla roligt.

En sjukt snygg bild på mig och Antonia i skolan.. Sletna som fan, luktar sprit, svett typ och mår allmänt förjävligt. Haha så jävla illa!


Skriv något snällt

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se