Abort

Skrivet 2012-02-28 Klockan 15:53:34

VARNIG FÖR VÄLDIGT ÄCKLIG BILD LÄNGRE NER!!!!
Fyfan vad tung religionslektion jag hade idag förresten. Så tänkte skriva lite om den och utöver vad det handlar om. Vi pratade om abort, vad som är rätt och fel osv. Jag började gråta som fan..
Jag gjorde abort en gång, för typ 3 år sedan eller något, det är det jobbigaste jag någonsin gjort i hela mitt liv. För det första den smärtan man genomgår under själva aborten. Jag gjorde det med hjälp av tabletter som läkaren stoppar upp mellan benen. Haha okej fräscht det lät.. Men aja, jag är ärlig av mig.
Sen fick man ligga ner i en timme så dom skulle lösas upp. Dom tabletterna framkallade värkar. Så att embryot kommer ut. Så man kan säga att man föder ut det. Det gjorde så jävla ont, nu har man i alla fall en liten bild av hur det känns att föda barn. I alla fall hur värkarna känns. Livmodern kramar ju liksom ihop sig. Fyfan, går inte ens beskriva känslan. Jag vet att alla känner olika, men det var i alla fall min värsta smärta någonsin.
Sen fick jag vara på sjukhuset i typ 6 timmar, skulle egentligen stannat längre eftersom jag hade så jävla ont, skulle gå en spruta i svanken och grejer men jag orkade inte vara kvar längre.
Sen hade man blödningar i flera veckor efter.. Fyfan säger jag bara.

Men det värsta är skuldkänslorna av att dödat ett liv. Känner mig som en mördare rent utsagt. Och den månaden då barnet skulle födas egentligen var helt sjuk. Det kändes verkligen som jag var gravid igen! Helt sinnes.
Har fortfarande riktigt jobbiga skuldkänslor och en sak är säkert, jag tror jag aldrig någonsin kommer göra abort igen. För det är inte värt det. Men jag är ändå glad att jag gjorde det, för jag var 16 år då typ och jag hade inte klarat av att ta hand om ett barn då. Visst, jag vill ju inte ha barn precis nu heller. Men skulle nog hellre kämpat för det barnet än att genomgå en till abort alltså.
Jag är inte emot abort, men jag tycker att man inte ska använda det som preventivmedel. För det är någonting som inte känns bra efteråt kan jag lova. Detta är något jag ångrar mest av allt jag gjort i mitt liv. Kan knappt prata om det utan att börja gråta.

Så snälla människor, skydda er för fan!


Skriv något snällt

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se